måndag 16 mars 2020

Orienteringsträning och Corona viruset

Svenska Orienteringsförbundet har kommit med en del rekommendationer angående tävlingar bland annat att maximal storlek skall vara 300 personer och enbart lokala tävlingar. Just nu så är det fortfarande inte så många tävlingar i Göteborg som är påverkade men det kommer med all säkerhet att bli en del förändringar under vårsäsongen. Vi kommer att återkomma med mer information när vi vet mer.

När det gäller träningar så finns det inga restriktioner ännu och vi kommer att fortsätta med våra Onsdagsträningar tills vidare men med den skillnaden att vi håller oss utanför klubbstugan hela träningen.
Vi vill undvika att komma för tätt tillsammans som det finns risk att göra inomhus. Vid dåligt väder så ställer vi in träningen. Det är ju trots allt bara orientering, inget att riskera en smitta för. Vi kommer att meddela inställda träningar här på bloggen och via mail

Som alltid, träna inte om ni känner er det minsta sjuka och om det inte känns bra att träna just nu så behöver man inte heller träna. Det är bara att komma tillbaka när situationen är mer normal. Hos oss är man alltid välkommen.

Mvh Ledarna i Utby


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.